Flexibele gastvrijheidsmedewerkers voor de zorgsector

Bent u op zoek naar een gastvrijheidsmedewerker? Gastvrijheid is wat we zijn en wat we bieden. Onze ZorgObers doen er alles aan om uw bewoners gastvrijheid in de zorg te laten beleven en bij te dragen aan het welzijn. Als flexibele schil is ZorgOber de ideale aanvulling op uw vaste personeelsbestand. ZorgOber beschikt over een grote poule medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat om knelpunten in de roosters makkelijker oplossen. Dit bespaart u veel tijd en gepuzzel in de planning. Zo worden overuren van uw vaste personeel voorkomen, wat kostenbesparend en werkdruk verlagend werkt.

Jonge enthousiaste ZorgObers

Wij werken met jonge mensen die affiniteit hebben met de horeca en de zorg. Vooraf stellen wij samen met u de werkinstructies op, zodat ZorgObers zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen. Voordat de ZorgObers de werkvloer betreden, verzorgen wij een gastvrijheidstraining, bedieningstraining en een cursus hoe ze vriendelijk en geduldig om kunnen gaan met mensen met een geestelijke of fysieke beperking. Samen met u verzorgen wij een briefing voor het vaste team en de ZorgOber zodat de samenwerking optimaal verloopt en er op een juiste manier wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van uw bewoners.

Alert en écht de tijd voor de bewoners

De ZorgObers richten zich op de taken op het gebied van service, gastvrijheid en bediening. ZorgObers voeren zelf geen zorg gerelateerde taken uit omdat zij niet beschikken over een zorgdiploma, wel hebben zij een zorg signalerende functie. Als er een zorgbehoefte opgemerkt wordt door één van onze medewerkers, communiceren zij dit naar het zorgpersoneel. Hierdoor is er meer tijd voor aandacht en een praatje, dit is ook wat de ZorgObers het leukste vinden aan hun bijbaan, zij willen graag de bewoners leren kennen. Alert zijn en oprechte aandacht geven, dat is waarom onze medewerkers echt bij dragen aan de gastvrijheidsbeleving van de bewoners

  • Flexibel en gastvrij

  • Gespecialiseerd in de omgang met ouderen

  • oprecht aandacht voor de bewoners

  • Affiniteit met de zorg

  • Dementie vriendelijk

  • Zelfstandig