Veel gestelde vragen ZorgOber

Hoe werkt het inhuren van de zorgObers?

Voor ZorgOber is het belangrijk dat u zich verzekerd weet van onze volledige aandacht. Daarom hebt u bij ZorgOber een persoonlijke accountmanager. Uw aanspreekpunt is op de hoogte van de planning binnen uw organisatie en kan tijdig handelen, in uw voordeel. Aan het begin van de maand hebt u contact over de diensten die ZorgOber voor u invult. Hebt u ad hoc behoefte, dan is één telefoontje voldoende.

  1. Uitvragen diensten per mail of via het plansysteem
  2. Bevestiging
  3. Zorgobers zijn op tijd op de juiste locatie
  4. Factuur achteraf

ZorgOber levert ervaren medewerkers voor de horecagelegenheden binnen uw instelling(en), zodat u uw piek- en ziekmomenten tijdig kunt ondervangen.

Wat doen onze zorgobers?

Voordat onze zorgobers de werkvloer betreden krijgen ze een uitgebreide gastvrijheids- en bedieningstraining. Zij kunnen volledig zelfstandig te werk gaan binnen uw organisatie. U hebt naar hen geen omkijken.

Onze zorgobers zijn ervaren, representatief, gastgericht, geduldig en bezorgen uw gasten de kwaliteit en gastvrijheid die zij verdienen.

De medewerkers van ZorgOber zijn inzetbaar voor de volgende werkzaamheden binnen uw instelling(en):

  • Bedieningswerkzaamheden
  • Barwerkzaamheden
  • Licht keukenwerk
  • Hulp in de afwas
  • Kassabediening

Let op: een zorgober is niet opgeleid als verzorger of kok.

Hoe werkt het plansysteem?

ZorgOber maakt gebruik van een zelf ontwikkeld plansysteem. U krijgt daarbinnen een persoonlijke pagina, uitsluitend voor u toegankelijk. Met één druk op de knop kunt u gemakkelijk wijzigingen doorgeven voor geplande of nog in te plannen diensten. U ziet wie er op welke locatie voor u staat ingepland en u kunt een voorkeurslijst opstellen, met de medewerkers die u graag ziet.

ZorgOber vindt het belangrijk dat de gastvrijheid en kwaliteit binnen uw organisatie hoog blijft, daarom hechten we er waarde aan om regelmatig met u te evalueren. Dit kan zowel via uw persoonlijke planpagina als met uw accountmanager.

Ben ik verantwoordelijk voor de administratie?

ZorgOber is gespecialiseerd in de administratieve afwikkeling van de eigen – flexibele – pool. Door het verleggen van het juridisch werkgeverschap bent u gevrijwaard van alle juridische- en ziekterisico’s.

Wat kost het inhuren van een zorgober?

Omdat ZorgOber u optimaal van dienst wil zijn, vinden wij het van belang om met u in gesprek te gaan over uw specifieke wensen. Aan de hand van dat gesprek stellen we een passende offerte op.

Wat is jullie leveringsgebied?

ZorgOber beschikt over een flexibele pool van ongeveer 3.000 getrainde en ervaren obers. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn op zowel regionaal als landelijk niveau.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem hier

0 + 5 = ?