Veel gestelde vragen ZorgOber

Veel gestelde vragen zorginstellingen

Hoe werkt het inhuren van de ZorgObers?

Voor ZorgOber is het belangrijk dat u zich verzekerd weet van onze volledige aandacht. Daarom hebt u bij ZorgOber een persoonlijke accountmanager. Uw aanspreekpunt is op de hoogte van de planning binnen uw organisatie en kan tijdig handelen, in uw voordeel. Aan het begin van de maand heeft u contact over de diensten die ZorgOber voor u invult. Heeft u ad hoc behoefte, dan is één telefoontje voldoende.

 1. Uitvragen diensten per mail of telefonisch
 2. Bevestiging
 3. Zorgobers zijn op tijd op de juiste locatie
 4. Factuur achteraf

ZorgOber levert ervaren medewerkers voor de horecagelegenheden binnen uw instelling(en), zodat u uw piek- en ziekmomenten tijdig kunt ondervangen.

Op deze pagina kunt u uitgebreid lezen hoe het uitvragen van een ZorgOber werkt.

Wat doen onze zorgobers?

Voordat onze zorgobers de werkvloer betreden krijgen ze een uitgebreide gastvrijheids- en bedieningstraining. Zij kunnen na rondleiding en uitleg zelfstandig te werk gaan binnen uw organisatie.

Onze zorgobers zijn ervaren, representatief, gastgericht, geduldig en bezorgen uw gasten de kwaliteit en gastvrijheid die zij verdienen.

De medewerkers van ZorgOber zijn inzetbaar voor de volgende werkzaamheden binnen uw instelling(en):

 • Bedieningswerkzaamheden
 • Barwerkzaamheden
 • Licht keukenwerk
 • Hulp in de afwas
 • Kassabediening
 • Welzijnstaken

Let op: een zorgober is niet opgeleid als verzorger.

Ben ik verantwoordelijk voor de administratie?

ZorgOber ontzorgd u op het gebied van de administratie. Door het verleggen van het juridisch werkgeverschap bent u gevrijwaard van alle ziekterisico’s.

Wat kost het inhuren van een zorgober?

Omdat ZorgOber u optimaal van dienst wil zijn, vinden wij het van belang om met u in gesprek te gaan over uw specifieke wensen. Aan de hand van dat gesprek stellen we een passende offerte op.

Hebben jullie ook koks?

Sinds kort leveren wij ook koks van verschillende niveaus, waaronder keukenhulp, sous-chefs en zelfstandig werkende koks. Van het regerenen van convenience maaltijden tot het vers koken, onze koks kunnen het allemaal. Met de ervaring in de zorg die onze koks met zich meebrengen, kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw zorginstelling.

Wat is jullie leveringsgebied?

ZorgOber beschikt over een flexibele pool getrainde en ervaren gastvrijheidsmedewerkers. Wij leveren op dit moment obers en koks in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Veel gestelde vragen over het werken bij ZorgOber

Ik heb geen ervaring met ouderen, kan ik solliciteren bij ZorgOber?

Wij snappen dat je misschien geen ervaring hebt in de zorg, voor ons is het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen. Het werken met de doelgroep is ons specialisme. Dit is ook de voornaamste reden waarom onze ZorgObers hun werk zo leuk vinden. Daarom zoeken we ZorgObers die zorgzaam zijn en echt met de doelgroep willen werken.

Ik heb geen horecaskills, kan ik bij ZorgOber solliciteren?

Voordat je de werkvloer op gaat krijg je een uitgebreide gastvrijheids- en bedieningstraining. Het is mooi meegenomen als je horeca ervaring hebt, maar dit kunnen we je ook leren.

Wat voor werk doe je als ZorgOber?

Je gaat bij verschillende locaties aan de slag om de piek- en ziekmomenten daar op te lossen.

Een aantal taken die je zult verrichten zijn:

 • Bedieningswerkzaamheden
 • Barwerkzaamheden
 • Licht keukenwerk
 • Hulp in de afwas
 • Kassabediening
 • Welzijnstaken

Let op: je voert geen zorgtaken uit (placeren, voeren, steunkousen aantrekken etc.)

Wat verdien ik bij ZorgOber?

Wij bieden een basissalaris; € 13,12 bruto per uur + onregelmatigheidstoeslagen tot wel €21,- per uur.

Waar in Nederland zou ik gaan werken?

Je werkt vooral in en rondom de stad waar je hebt gesolliciteerd. Afhankelijk van de beschikbare vacatures kan je solliciteren voor de volgende steden: Rotterdam, Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Als je een dienst moet draaien buiten jouw stad krijg je je reiskosten vergoed.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem hier

2 + 0 = ?