“De dienstverlening van Zorgober ervaren wij, de horeca afdeling van de Wijngaerd in Made, als betrouwbaar, en kwalitatief voldoet deze aan onze verwachtingen.
Kwaliteit van inzet en de begeleiding van de inzet wordt door de leiding van zorgober altijd zorgvuldig overwogen en wordt pas losgelaten wanneer deze aan de verwachting van de klant voldoet.
De communicatie is prettig en de planning wordt ruim ( indien mogelijk op basis van de aanvraag) tevoren teruggekoppeld en bevestigd aan de klant.”

(C.G.M. Jaspers, manager facilitaire dienstverlening)

“Een jong team met heel veel ambitie, energie en kennis op het gebied van gastvrijheid. Voor mij de ideale horecamedewerkers in de zorgsector.

Het is fijn om met “ZorgOber” te mogen werken.
Van aanvraag tot planning en tenslotte het rooster van het team. Alles wordt correct uitgevoerd.
Mijn complimenten voor deze jonge ondernemers!

Ga vooral zo verder.

(Rian Hoeck, Teamleidinggevende facilitaire dienst Vredenbergh)

ZorgOber is in oktober 2016 de samenwerking aangegaan met stichting Volckaert in Oosterhout. Inmiddels levert Zorgober hier obers voor ongeveer een bezetting van 700 uur per maand verspreid over vier locaties. Dit betreft zowel vaste diensten als lastminute uitdagingen en wijzigingen.

“De zorgobers zijn een fijne en welkome aanvulling op ons vaste personeelsbestand voor zowel terugkerende diensten als last-minute uitdagingen”

(D. Hakkaart Volckaert)

De zellingen

ZorgOber werkt sinds een jaar samen met de Zellingen. Hier leveren wij koks die in een mobiele keuken als activiteit op de afdeling koken.

“Er zijn nu een drietal koks zeer regelmatig naar onze tevredenheid bij ons werkzaam op zowel somatische- als psychogeriatrische afdelingen.

Wij ervaren de dienstverlening als prettig, vakkundig en flexibel. De koks zijn goed toegerust voor hun taak en de onderlinge samenwerking met onze horeca afdeling verloopt soepel. De afdelingen koppelen enthousiaste verhalen terug over het concept en over de dienstbaarheid van de inleenkoks.”

(H. van As, De Zellingen)

In Raamsdonksveer leveren wij bij Stichting het Hoge Veer in het Grand Café horeca medewerkers. We helpen daar bij het serveren van de warme maaltijd, doen de afwas en zorgen dat alles weer klaar staat voor de volgende dag.

“De samenwerking is het team en mij prima bevallen en mocht je referenties nodig hebben dan help ik jullie daar graag bij!”

(Paul K. – Facilitair Manager Het Hoge Veer)

ZorgOber werkt ook samen met Surplus met de locatie de Zeven Schakels in Zevenbergen en Vredenbergh in Breda. Wij helpen daar in het restaurant als er vaste medewerkers ziek zijn of als er partijen zijn die extra personeelsinzet vragen.
Daarnaast helpen wij ook bij het Zorghotel Merlinde van Surplus, andere tak van sport maar net zo leuk.

Voor Thebe West Brabant verzorgen wij bij een aantal locaties de flexibele schil voor het horecateam. Onder andere bij Thebe Haga, Heuvel en IJpelaar in Breda en Thebe Janshove in Baarle-Nassau. Bij Thebe IJpelaar versterken wij ook de teams die werken bij de afdelingen kleinschalig wonen. Wij ontzorgen de verzorgers, onze ZorgOber doen alle huishoudelijke taken. Zoals het tafel dekken, koken, serveren van eten en drinken en alles netjes en schoon houden. Met deze hulp hebben de verzorgers meer tijd voor de zorgtaken en zijn er dus minder verzorgers nodig. Een goede samenwerking om het te kort aan zorgpersoneel op te vangen.

ZorgOber ondersteunt Riethorst Stromenland op de locaties Slotjesveste in Oosterhout en Kloosterhoeve in Raamsdonksveer. Bij ziekteverzuim of erg drukke dagen helpen wij graag een handje in het restaurant bij het serveren van het eten.

“Communicatie is altijd snel en prettig!”

(I. Pols, Teammanager Facilitair)

ZO geregeld

Uw gemak staat bij ons voorop.
Diensten kunt u telefonisch of per mail uitvragen. Ook voor last-minute uitdagingen bij bijvoorbeeld ziekmeldingen of onverwachte omstandigheden kunnen wij u vaak nog helpen. Wij staan 7 dagen per week persoonlijk voor u klaar om u te helpen.
Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Neem gerust contact met ons op via 076-2600007 of vul onderstaand formulier in.

  • Gastvrij personeel

  • oplossing bij personeelstekort

  • makkelijk diensten uitvragen