Ons verhaal

In 2010 begonnen Stijn en Jesper vanuit hun studie met het bedrijf PriveOber, het leveren van obers bij mensen thuis of op een feestje. Dit liep goed en na enige tijd ging PriveOber leveren in een zaaltje bij een zorginstelling waar de bewoners bijvoorbeeld hun verjaardagen vierden. De PriveObers op deze locatie verzorgden dan de koffie en taart omdat de facilitair manager van deze locatie hier niet voldoende eigen personeel voor had. Al snel hielpen PriveObers niet alleen in het zaaltje, maar ook in het gezamelijke restaurant waar de bewoners dagelijks bij elkaar komen om te lunchen. Door de gastvrije uitstraling van de PriveObers beviel dit zo goed voor zowel de bewoners als de vaste medewerkers, dat ook de managers van andere locaties binnen deze instelling de hulp van PriveOber inschakelde. Al snel leverden we PriveObers bij vier locaties. Toen we zagen hoeveel deze zorginstelling hiermee geholpen was ontstond het idee om deze dienstverlening ook aan andere zorginstellingen aan te bieden. Een nieuw bedrijf werd geboren; ZorgOber. Waar we begonnen met een aantal sporadische uitvragen, is ZorgOber inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat op meer dan 50 locaties in Noord-Brabant en Zuid-Holland piek- en ziekmomenten oplost.

Over ZorgOber

ZorgOber levert gastvrijheidsmedewerkers en koks voor in de zorg. Kampt u met personeelstekort, ziekte, verzuim, of piekmomenten waar u geen nieuw personeel voor wilt of kunt aannemen? Dan is ZorgOber de oplossing. Door onze grote poule met flexibele medewerkers kunnen wij u van dienst zijn met piek- en ziek momenten. De ZorgObers zijn enthousiast, gastvrij en hebben affiniteit met zowel de zorg als horeca, waardoor zij dat stapje extra zetten voor de bewoners van uw instelling.

Certificering

ZorgOber draagt zorg voor het correct opvolgen van alle regels en de huidige wetgeving. Bekijk hier de onze certificeringen

Onze visie

ZorgOber verbindt generaties door vriendschappen op te bouwen. Zo streven we naar een wereld zonder eenzaamheid en laten we mensen genieten.

Onze missie

Door ZorgObers flexibel in te zetten, dragen we bij aan het welzijn van cliënten in de zorg en ondersteunen we zorginstellingen met hun personele uitdagingen. Onze ZorgObers zijn bijzonder gastvrij en hebben hart voor de zorg. Wij geloven dat er voor iedere uitdaging een oplossing is en denken altijd mee. Samen maken wij het verschil. 

Onze waarden

Gastvrij

Wij geven oprechte aandacht

Wij herkennen en begrijpen de gevoelens en behoeften van anderen

Wij zetten altijd dat ene stapje extra

Ontwikkelen

Wij evalueren en reflecteren

Wij streven naar constante verbetering 

We ontplooien talenten

Flexibel

Wij denken in oplossingen

Wij bereiden ons goed voor

Wij schakelen snel

Betrouwbaar

Wij leveren ALTIJD

Wij komen onze beloftes na 

We rekenen op elkaar

Genieten

Wij zorgen dat iedereen plezier heeft en tevreden is

We doen waar we van houden

ONS TEAM

Stijn Hotke

Stijn Hotke

Oprichter, eigenaar

Eline Verdijsseldonk

Eline Verdijsseldonk

HR en planning

Joyce Pesik

Joyce Pesik

Accountmanagement en planning