Flexibele horecamedewerkers voor de zorgsector

Gastvrijheid is wat we zijn en wat we bieden. Onze ZorgObers doen er alles aan om uw bewoners gastvrijheid in de zorg te laten beleven.  Als flexibele schil is ZorgOber de ideale aanvulling op uw vaste personeelsbestand. ZorgOber heeft landelijke dekking en beschikt over grote poule medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat u te ontzorgen bij piekmomenten en ziekmeldingen van uw eigen medewerkers. Wij kunnen knelpunten in de roosters makkelijker oplossen.
Dit bespaart u veel tijd en gepuzzel in de planning. Zo worden overuren van uw vaste personeel voorkomen, wat kostenbesparend en werkdruk verlagend werkt.

  • kwaliteit & gastvrij

  • Ondervangen van piek- en ziekmomenten

  • Werkdruk verlagend

  • Affiniteit met de zorg

Jonge enthousiaste ZorgObers

Wij werken met jonge mensen die affiniteit hebben met de horeca en de zorg. Vooraf stellen wij samen met u de werkinstructies op.  Voordat de ZorgObers de werkvloer betreden, verzorgen wij een gastvrijheidstraining. Bedieningstraining en een cursus hoe ze vriendelijk en geduldig om kunnen gaan met mensen met een geestelijke of fysieke beperking. Samen met u verzorgen wij een briefing voor het vaste team en de ZorgOber zodat  de samenwerking optimaal verloopt en er op een juiste manier wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van uw bewoners.

Alert en écht de tijd voor de bewoners

De ZorgObers richten zich op de taken op het gebied van service, gastvrijheid en bediening.
Daarnaast hebben zij een zorg signalerende functie. ZorgObers voeren zelf geen zorg gerelateerde taken uit. Als er een zorgbehoefte opgemerkt wordt door één van onze medewerkers, communiceren zij dit naar het zorgpersoneel.