Ons verhaal

In 2010 begonnen Stijn en Jesper vanuit hun studie met het bedrijf PriveOber, het leveren van obers bij mensen thuis of op een feestje. Dit liep goed en na enige tijd ging PriveOber leveren in een zaaltje bij een zorginstelling waar de bewoners bijvoorbeeld hun verjaardagen vierden. De PriveObers op deze locatie verzorgden dan de koffie en taart omdat de facilitair manager van deze locatie hier niet voldoende eigen personeel voor had. Al snel hielpen PriveObers niet alleen in het zaaltje, maar ook in het gezamelijke restaurant waar de bewoners dagelijks bij elkaar komen om te lunchen. Door de gastvrije uitstraling van de PriveObers beviel dit zo goed voor zowel de bewoners als de vaste medewerkers, dat ook de managers van andere locaties binnen deze instelling de hulp van PriveOber inschakelde. Al snel leverden we PriveObers bij vier locaties. Toen we zagen hoeveel de deze zorginstelling hiermee geholpen was ontstond het idee om deze dienstverlening ook aan andere zorginstellingen aan te bieden. Een nieuw bedrijf werd geboren; ZorgOber. Waar we begonnen met een aantal sporadische uitvragen, is ZorgOber inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat op meer dan 50 locaties in Noord-Brabant en Zuid-Holland piek- en ziekmomenten oplost.

Zorgober team

Over ZorgOber

ZorgOber levert gastvrijheidsmedewerkers en koks voor in de zorg. Kampt u met personeelstekort, ziekte, verzuim, of piekmomenten waar u geen nieuw personeel voor wilt of kunt aannemen? Dan is ZorgOber de oplossing. Door onze grote poule met flexibele medewerkers kunnen wij u van dienst zijn met piek- en ziek momenten. De ZorgObers zijn enthousiast, gastvrij en hebben affiniteit met zowel de zorg als horeca, waardoor zij dat stapje extra zetten voor de bewoners van uw instelling.

ONZE MISSIE EN KERNWAARDEN

Wij bij ZorgOber willen mensen laten genieten & ontzorgen. Door onze gastvrijheidsmedewerkers flexibel in te zetten, dragen we bij aan het welzijn van cliënten in de zorg en ondersteunen we zorginstellingen met hun personele uitdagingen. Onze ZorgObers zijn bijzonder, gastvrij en hebben hart voor de zorg. Wij geloven dat er voor iedere uitdaging een oplossing is en denken altijd mee. Samen maken wij het verschil.

Communicatie

Wij evalueren en reflecteren

Wij communiceren altijd open en eerlijk

Wij zorgen dat het duidelijk is wat de verwachtingen zijn

Happiness

Wij zorgen voor een goede sfeer

Wij zorgen dat iedereen plezier heeft en tevreden is

Emphatie

Wij willen de gevoelens en gedachten van anderen begrijpen

Wij geven het goede voorbeeld 

Wij behandelen iedereen met respect 

Flexibel

Wij denken in oplossingen

Wij zijn zo goed mogelijk  voorbereid 

Wij schakelen snel

Betrouwbaar

Wij leveren ALTIJD

Wij komen onze beloftes na 

Wij zijn integer 

We rekenen op elkaar

Ontwikkeling

Wij streven naar constante verbetering 

We ontplooien talenten

Kwaliteit

Wij gaan altijd voor het beste resultaat 

Wij zetten altijd dat ene stapje extra

Wij zijn professioneel en bekwaam

Gastvrijheid

Wij zijn dienstbaar

Wij geven oprechte aandacht

Wij herkennen behoeften, wensen en verwachtingen

Wij zetten altijd dat ene stapje extra

ONS TEAM

Jesper Weys

Jesper Weys

Oprichter, eigenwijze kartrekker

Stijn Hotke

Stijn Hotke

Oprichter, penningmeester

Laura Selten

Laura Selten

Creatieve fanatiekeling, planner & marketing

Marc Langeweg

Marc Langeweg

Vestigingsmanager, alleskunner.

Myrthe Speijer

Myrthe Speijer

Marketing manager, planner