Flexibele koks

Bent u op zoek naar koks in de zorg of heeft u te maken van het wegvallen van een kok? ZorgKoks zijn flexibel inzetbaar. In het geval van drukte tijdens de vakantieperiode, langdurig zieken, verlof of het plotseling wegvallen van een kok, staan wij voor u klaar. Onze koks kunnen worden uitgevraagd voor last-minutes, maar ook uitvragen op de lange termijn zijn geen probleem voor ons. Een ideale oplossing voor als u geen vast personeel wilt aannemen of niet voldoende capaciteit heeft voor piekmomenten.

Professioneel op verschillende niveaus

Wij werken met koks op verschillende niveaus, van keukenhulp tot zelfstandig werkende à la carte koks. Samen met u spreken wij uw wensen door en zetten wij op basis daarvan de juiste kok in bij uw zorginstelling.

  • Ervaren in de zorgsector

  • Gastvrij

  • Flexibel

  • Affiniteit met de zorg

Ervaren koks in de zorg

De koks zijn ervaren in de zorgsector en bedreven in de verschillende aspecten die hierbij komen kijken. Werkt u voornamelijk met het regenereren van maaltijden, of kan er vanaf een a la carte menu besteld worden? De koks zullen zich aanpassen aan uw werkwijze én proberen dat stapje extra te zetten om bij te dragen aan de beleving van de bewoners.

koks in de zorg