Valentijnsdag | Hoe verspreid jij de liefde in de zorg?

rozen valentijsndag

Gooi liefde in het rond als confetti! Dat kunnen onze ZorgObers als geen ander. 365 dagen per jaar hebben zij op de meest liefdevolle manier aandacht voor de bewoners van zorginstellingen en weten zij van elk eet-en drinkmoment een feestje te maken. Voor Valentijnsdag vroegen wij ze hoe zij de liefde verspreiden tijdens hun werk als ZorgOber. Dat lees je hieronder!

Liefde is niet alleen houden van, maar ook lachen met elkaar. Dat doe ik ook graag met de bewoners

“Ik verspreid de liefde door alle bewoners te betrekken bij de dingen die ik doe, zoals spelletjes spelen en wandelen. Ook zet ik de lekkerste kopjes koffie, en dat proef je!

Liefde is veel meer dan elkaar een cadeau geven, ik probeer op een leuke manier mijn liefde te tonen voor de bewoners, met veel humor en soms wat gekkigheid

De manier waarop ik liefde verspreid aan bewoners van zorginstellingen is door de tijd voor ze te nemen en ze te leren kennen. Het is ongelooflijk om te zien wat voor positief effect het op mensen heeft als je vol aandacht naar ze luistert.

Ik zag deze quote hangen in een verzorgingshuis waar ik werk en ik vond hem erg mooi, zo verspreid ik ook mijn liefde: “Handen verspreiden liefde wanneer het met woorden niet meer lukt”

Liefde komt met een lach, begin zo ook je dag!

Als jongeman maak ik het mogelijk voor de mannelijke bewoners om over echte mannen zaken te praten en voor de dames is het natuurlijk fijn om weer eens iets leuks te zien

Ik verspreid de liefde door een luisterend oor bieden

liefde is het enige wat meer wordt als je het samen deelt❤️

Vriendelijkheid is gratis, neem het mee en verspreid het onder de mensen

Ik laat mijn liefde voor de bewoners blijken door positieve energie uit te stralen en ze altijd een luisterend oor te bieden!