Mede-eigenaar Jesper Weys neemt afscheid van ZorgOber

1 december – Aan alle mooie dingen komen een eind. Per 1 januari 2020 vertrekt Jesper als mede-eigenaar bij ZorgOber en gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Jesper is bijna 10 jaar met grote toewijding mede-eigenaar geweest van ZorgOber en PriveOber. Mede dankzij zijn leiding heeft ZorgOber zich kunnen ontwikkelen van startup tot een snelgroeiende organisatie. Een hoofdstuk wordt afgesloten en vanaf 1 januari zullen Stijn, Marc, Laura en Myrthe de continuïteit van ZorgOber bewaken.

Jesper, namens het gehele ZorgOber team willen we je bedanken voor je inzet en toewijding de afgelopen jaren. Met jouw kennis, ervaring en positieve energie zijn we er zeker van dat niks je in de weg staat bij het uitvoeren van nieuwe ondernemersplannen. We wensen je veel succes in de toekomst. We zullen je missen in het team, maar de vriendschap zal zich hoe dan ook voortzetten!

“Beste netwerk,

Per 1 januari 2021 heb ik mijn deel van ZorgOber verkocht aan mijn compagnon Stijn. Deze corona tijd heeft mij aan het denken gezet, hoe ik de rest van mijn leven ga inrichten en hoe ik verder kan gaan bouwen aan mijn levensdoel; Het leven van mensen makkelijker maken en ze laten genieten. De komende maanden zal ik mezelf voorbereiden op nieuwe avonturen, ik heb er zin in!

Natuurlijk blijf ik als oprichter van ZorgOber betrokken als ambassadeur en zal ik het team ondersteunen waar ik kan op het gebied van ICT en van (on)gevraagd advies voorzien. Ik ben dankbaar voor 10 jaar aan ondernemerslessen, we hebben hard gewerkt, veel plezier gehad, fouten gemaakt, lessen geleerd, successen gevierd en onwijs veel genoten.

Ik wil iedereen bedanken waarmee ik heb samengewerkt in mijn tijd bij ZorgOber, alle obers, koks, relaties, leveranciers en samenwerkingspartners. Allemaal bedankt!

Ik wens Stijn, Marc, Myrthe en Laura veel succes met het verder op de kaart zetten van ZorgOber in Nederland. We blijven verbonden. Het is een mooi bedrijf met veel potentie!”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.