Directeur Stijn fietst Alpe d’Huez

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. 

Het is voor eigenaar Stijn Hotke de eerste keer dat hij meedoet en namens ZorgOber een bedrag sponsort. Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Over zijn deelname vertelt Stijn: “Al sinds 2012 wil ik meedoen met dit mooie event. Helaas was de wachtlijst toen te lang. De jaren daarna kwam het gewoonweg niet uit of gooide corona roet in het eten. Er kwam een plek vrij in het team van Alive and Climbing, dat ik mocht vullen. Iedereen kent wel iemand die met de ziekte kanker in aanraking is gekomen, sommigen genezen, anderen niet. Ik zamel graag geld in zodat iedereen in de toekomst kan genezen van deze ziekte. Afgelopen maanden heb ik flink wat trainingskilometers gemaakt, in Frankrijk nog een paar train-beklimmingen doen en dan ben ik er klaar voor”

Op dit moment is Stijn al in Frankrijk voor de voorbereidingen, op 2 juni zal de koersdag zijn. Wil je Stijn en zijn team helpen om zijn streefbedrag te halen? Dat kan via deze link. Zet hem op Stijn! Op de dag zelf is het evenement hier live te volgen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.